13 Eylül 2008 Cumartesi

Polonya Bileti İçin Ukrayna'dayız.

Beklentimin aksine Avrupa Şampiyonası elemelerine fırtına gibi giren Türk Milli basketbol takımı bugün saat 16:30 itibariyle Ukrayna ile deplasmanda karşılacak ve kazanması halinde 2009 yılında Polonya'da yapılacak olan Avrupa Basketbol Şampiyonası'na katılma hakkını elde edecek.

Belçika Ukrayna'yı yenerek işimizi çok kolaylaştırmıştı zaten. Bu motivasyon ve ritimle 12 Dev Adam'ın Ukrayna'yı zorlanmadan geçeceğini düşünüyorum. Maçın canlı yayını yine NTVSPOR ekranında olacak.

1 yorum:

MORTAC dedi ki...

Dedigin gibi ilk 5 dakikadaki durgunluk sonrasi cok rahat denebilecek bir oyun sonrasi Ukraynayi maglup ettik, ve sanirim Polonyayi garantiledik artik.
Iki takim arasindaki kalite farki cok acikti ve bizimkiler iyi defansla isi bitirdiler. Bir de bu eleme serisinde gozume carpan bir sey, oyun kurucularimizin cok iyi bir ortak ritim tutturmus olmasi. Engin, Kerem ve Ender iyi bir 3lu olusturdular ve gerek yanyana gerekse degiserek iyi bir arkasaha yarattilar. Mac sirasinda Murat Kosova'nin cok guzel bir yorumu oldu, katilmamak imkansiz : "Keske Avrupa Sampiyonasi hemen baslasaydi" Takimimizin mevcut form durmunu gorunce insan keske diyor iste...