9 Eylül 2008 Salı

Ölümüne Oynuyor!

Stefan Appiah bana göre Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi yabancılardan birisiydi. Denizli'de kaybedilen şampiyonluktan sonra hüngür hüngür ağlaması içimi acıtmıştı. Takımı için oynayan, savaşan, ağlayan bir adamdı.

Sakatlandı Appiah. Sakatlığının tam olarak ne olduğunu hiç bir zaman tam olarak anlayamadım. Kimilerine göre milyonda bir görülen bir tür kas hastalığı, kimilerine göre ise bir çeşit kalp rahatsızlığıydı. Acıbadem Hastanesi ''futbol oynayamaz'' raporu verdi Stefan'a. Herhalde bir futbolcunun duymak isteyeceği en son şeydi bu. Appiah'ın sözleşmesi dondurulmuştu. Bu rapordan sonra feshedildi ancak Stefan Appiah futbol oynamaya niyetliydi. Ülkesi Gana'nın Libya deplasmanında oynadığı Dünya Kupası eleme maçında boy gösterdi. ''Sahada kalma'' ihtimali olduğu söyleniyor. Yanlış anlamayın sakın, güzel ya da ümit verici birşey söylemiyorum, ruh ve beden bütünlüğünü koruyarak sahadan ayrılamayabilirmiş.

Futbol sahasında ölümün kimsenin başına gelmesini istemem ama eğer Stefan Appiah futbol oynamak uğruna ölürse herhalde ağlarım, Appiah'ın Denizli'de ağladığı gibi...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

I always inspired by you, your thoughts and attitude, again, thanks for this nice post.

- Joe

Adsız dedi ki...

Webmaster cok tesekkurler...

Selamlar Kubra