10 Eylül 2008 Çarşamba

Rakip Belçika

Dünya Kupası yolunda ilk maçında Ermenistan'ı deplasmanda 2-0 yenerek iyi bir başlangıç yapan Milli Takım, ikinci maçını bu akşam saat 21:00'de Belçika ile İstanbul Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynayacak. Karşılaşmanın hakemi Fransa Futbol Federasyonu'ndan Stephane Lannoy. Karşılaşmayı ATV yayınlıyor.

Karşılaşmada sahada yer alacağımız muhtemel onbir tahminim:

Volkan Demirel
Servet Çetin
Gökhan Zan
Hakan Balta
Gökhan Gönül
Marco Aurelio(Selçuk İnan)
Emre Belözoğlu
Colin Kazım-Richards
Tuncay Şanlı
Arda Turan
Semih Şentürk

Belçika'nın kadrosunda Vincent Kompany, Van Buyten, Defour ve Wesley Sonck gibi önemli silahlar bulunuyor. Genç yıldızları Dembele'nin oynayıp oynamayacağı maç saati belli olacak. Marco Aurelio'nun da öyle...

Belçika Estonya'dan inanılmaz iki kötü gol yedi. Savunmalarının pek iyi olduğu söylenemez ancak olimpiyatlarda yarı final oynayan kadrodan 8 futbolcu bu akşam milli takımın karşısında olacak. Savunmaları için Fatih Terim ''her maç aynı hataları yapmayabilirler'' dedi ancak benim fikrim yapabilecekleri yönünde. Bizim savunmamızın çok dikkatli olması gerekiyor bu akşam zira Sonck ve Dembele gibi kontraatağa müthiş yatkın futbolcular bulunuyor ellerinde. Van Buyten'in mermi gibi şutları olduğunu biliyoruz ve Volkan Demirel'in Alves ile Keita'dan yediği golleri hatırlıyoruz. O yüzden şut attırmamak birinci madde olmalı. Mutlaka birden fazla gol bulacağımızı düşünüyorum ancak yemememiz lazım.

İkide iki yapmamız bu akşamın normal sonucu. Diğer ihtimallerin hepsi büyük bir sürpriz olur ancak.

Hiç yorum yok: