25 Eylül 2008 Perşembe

Benzema 100 Milyonsa Bizim Delgado 300 Eder!

Lyon dün açıklamıştı Benzema'nın bonservis bedelini 100 milyon euro olarak. Kendi futbolcusu değil mi isterse 500 milyon olarakta açıklar. Mevzu bu değil tam olarak. Bizim Sinan Engin: ''Benzema 100 ediyorsa Delgado 300 eder'' buyurmuş ya da patlatmış diyelim. Daha önce de ''Bobo 3 Güiza eder'' buyurmuştu. İnşallah yarın çıkıp ''ben demiştim bakın işte Bobo'nun ligde 3 Güiza'nın 1 golü var'' demez. O bu değilde acaba Delgado bu açıklamayı duyunca ne yapmıştır. Uzaktan bakıldığında O da Alex gibi aklıbaşında entellektüel bir tipe benziyor. Utanmıştır bence... Kimse böyle birşey için ''gaza gelmez'' herhalde.

Sinan Engin bu ''matematik sevdası'' ile bana daha çok malzeme olur gibi gözüküyor da, hakkını yemeyelim, adam Sivok ve Zapotocny'i getirerek bayağı büyük bir iş yapmış gibi gözüküyor.

2 yorum:

Melih Kazdağ dedi ki...

Adam karşılaştırma seviyor demekki..

Bir de Benzema'yla Delgado ne alaka anlayamadım.Hani Bobo'yla karşılaştırsa anlarım durumu da.Hangi mevkide oynadığını bile bilmiyor olabilir bence bizim ''İmparator''

Adsız dedi ki...

bu sinan engin akıldan noksan bi adam olduğunu sğrekli belli ediyo zaten sürekli güleriz biz bu adama arkadaşlar arasındada yani bildiğin kıt akıl:))))