7 Kasım 2008 Cuma

Anket Kapandı. Bloğun NBA Şampiyonu Spurs...

Bir haftadır düzenlediğim küçük anketim bu sabah itibariyle sona erdi. Anketten sürpriz bir sonuç çıkmadı. Geçen sezon şampiyon olamasa da koruduğu kadrosu ve geleneğiyle San Antonio Spurs seçeneğini açık farkla diğer seçenekleri geride bıraktı.

San Antoni Spurs: 9
Los Angeles Lakers: 5
Diğer: 4
Orlando Magic: 1
Utah Jazz: 1
Boston Celtics: 0

Son şampiyon Celtics için hiç oy çıkmaması aslında son şampiyonun kendi kalitesiyle değilde dış unsurların ''iteklemesiyle'' yüzüğü parmağına geçirdiği tezimi kuvvetlendirmiş oldu. Los Angeles Lakers'da sanki bu sezon şampiyonluğu çok fazla zorlayacakmış gibi gözüküyor. Chauncey Billups'ı Denver'a gönderip Allen Iverson'u kadrosuna katan Detroit Pistons'ı şampiyonluk adayları arasına almamam ise benim yanlışım oldu zira A.I transferini hiçe saysak bile onlar son 6 sezonun doğu konferansı finalisti. Yaptığım saygısızlık için tüm Detroit halkından özür diliyorum.

Son olarak belirtmeliyimki son iki sezonda play-off ilk turunu bile geçemeyen Dallas Mavericks'in bu listede olmaması son derece doğal. Bu tip anketlere katılabilmeleri için önce play-offlarda tur geçmeleri gerekiyor...

Hiç yorum yok: