12 Kasım 2008 Çarşamba

CSKA Moskova - Efes Pilsen

Geçen hafta oynadığı Euroleague karşılaşmasında kendi sahasında Panioinos on Telecoms'a mağlup olan Efes Pilsen hafta sonu Beko Basketbol Ligi'nde oynadığı karşılaşmada ise Beşiktaş Cola Turka'yı rahat geçerek, takım kimyası oturana kadar ''bir dizi'' sürpriz sonuç alabileceğini göstermişti.

Euroleague'de bu haftaki rakip Rus basketbolunun lokomotifi CSKA Moskova. Tüm dünya onları meşhur amigo kızları ile tanıyordu son 10 yıla kadar ancak CSKA Moskova planlı programlı yatırımları, maddi gücünü birleştirdiği takım kimyasıyla şu an hiç kuşkusuz Avrupa basketbolunun en çekinilen ekibi ve bu ligin en zorlu deplasmanına sahip.

Efes Pilsen'de sakatlığı uzun sürecek olan Mario Kasun ile beraber Mustafa Abi'de forma giyemeyecek. CSKA Moskova'nın en etkili iki oyuncusu J.R Holden ve Smodis'de sakatlıkları dolayısıyla Ettore Messina tarafından sahaya sürülemeyecekler.

Maç saat 19:30'da başlayacak, Efes Pilsen'e sonsuz başarılar diliyorum...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

efes pilsen artık o eski havasını kaybetti.ben bugün güçlü cska moskova karşısında hiç şansı olduğunu düşünmüyorum.eski efes pilsen özellikle abdi ipekçide güçlü güçsüz bütün rakiplerini yenerdi.yeni efes pilsenin bütün maçları muamma bunu en son panionios maçında gördük.panioniousun abdi ipekçide efes pilseni yenmesi türk telekomun pınar karşıyakanın yunanistanda olimpiakosu panathinaikosu yenmesi gibi bişey ki bu da imkansız.bu yüzden bence bugün efes pilsenin bu maçı kazanması imkansız.fenerbahçe ülker olsa kazanırdı ama:))))

Adsız dedi ki...

evet efes pilsen 90-68 kaybetti.fenerbahçe ülker olsa yenerdi cska yı..