13 Kasım 2008 Perşembe

Kazanılacak Bir Maç...

Euroleague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Ülkerspor bu akşam saat 20:15'te grubundaki dördüncü karşılaşma için Slovenya'dan, eski ''Smelt Olimpija Ljublajana'', şimdiki ismiyle Union Olimpija'yı ağırlıyor.

Bu maça çıkmadan önce oynanılan üç maçta; Fenerbahçe iki galibiyet ve bir mağlubiyet, Union Olimpija ise henüz galibiyet alamadan üç kez mağlup oldu. Geçen hafta son derece zevkli bir maç oynamış ve Joventut Badalona'yı deplasmanda mağlup etmişti Fenerbahçe Ülkerspor. Geçen sezonki alışkanlık hala kaybolmadı. Fenerbahçe Ülkerspor kazanması gereken maçları kazanmaya devam ediyor. Ne eksik ne fazla. Euroleague performansı geçen sezon onları ''Top-16''ya kadar atmıştı ancak güçleri final-four görmeye yetmemişti. Geçen sezonki kadrodan eksilen Willie Solomon ve Tarence Kinsey'in yerine gelen oyuncular henüz kendilerini tam olarak ispatlamış olmasalarda; oynadıları basketbol Fenerbahçe Ülkerspor taraftarını bu sezon içinde umutlandırıcı nitelikte.

Ömer Aşık ve Ömer Onan'ın ''uzun süreli'' sakatlıkları devam ediyor ve bu maçta yine olmayacaklar ancak Fenerbahçe Ülkerspor'un herhangi bir kazaya uğramadan maçı kazanacağını düşünüyorum ve temsilcimize bu karşılaşma öncesinde başarılar diliyorum...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

kazanıldı