6 Kasım 2008 Perşembe

Emirates'ten Gelen 1 Puan...

Grubun en zor maçını oynadı Fenerbahçe dün akşam eski Highbury yeni Emirates Stadı'nda. Arsenal'in eksiği oldukça fazlaydı ancak yine de oyuna hakim oldular, pozisyonlar buldular fakat değerlendiremediler. Van Persie harikaydı dün akşam gözümüzün pasını sildi zira Semih'te öyle. Müthiş bir futbolcu Semih, gerçekten müthiş. Hiç top ezmedi hemen hemen, rakibinin ismine cismine bakmadan bildiği futbolu oynadı, hiç geri adım atmadı. Uğur Boral, Colin Kazım ve Güiza onun kadar istekli ve becerikli olabilselerdi atmosfer 3 puan için çok uygundu. Arsenal Manchester United maçı için saklandı, Fenerbahçe ise Galatasaray maçını düşünmeden ''korakor'' mücadele etti. Aragones yine uyuyordu yedek kulübesinde, inanılmaz negatif bir enerjisi var. Çok antipatik duruyor yakın çekimlerde.

Fenerbahçe 3 puanı alabilse müthiş olacaktı ama henüz bitmedi, Porto ve Dynamo Kiev Arsenal'in yarısı kadar güçlü değiller. Fenerbahçe dün gösterdiği mücadeleyi kalan maçlarında da gösterirse gruptan çıkabilir, en azından UEFA'ya gidip kendi sahasında oynayacağı final için mesafe alabilir ancak şimdi herşey geride kaldı. Pazar akşamı sezonun en önemli maçını oynayacaklar...

3 yorum:

Murat YILMAZ dedi ki...

Sevgili Faruk, küçük bir düzeltme yapmak istiyorum affına sığınarak. eski Highbury yeni Emirates demişsin ama ikisi faklı statlar. Highbury hala duruyor. Bu iki stat Londra'nın kuzeyinde Highbury mahallesinde yanyana duruyorlar yani birbirlerinden bağımsızlar. Bu arada Semih konusunda sana katılamıyorum. Bence çok kötü oynadı. Orta sahada iyi oynaması zor zaten, çünkü ağır bir oyuncu. Driplingi neredeyse yok. Onun en iyi oynadığı yer pivot santrafor. Yakalayacak ve atacak. Aragones'in Fenerbahçe'nin kimyasını bozmasındaki en salakça müdahalesi Semih orta sahaya çekmektir.

Faruk dedi ki...

Sayın Admin;

Şaşkınlıkla beraber hemen araştırdım ve highbury'nin yerli yerinde durduğunu, emirates'in ise yeni yapıldığını gördüm. tamamen emirates'in highbury'e sponsor olduğu kalmış aklımda, düzeltme için teşekkür ederim.

Kısa ve net; Semih muhteşem bir futbolcu, dün akşamda Van Persie ile beraber sahanın en iyisiydi bana göre...

Adsız dedi ki...

evet olabileceğini düşündüğüm sürpriz gerçekleşti.herkesin tarihi skor beklediği maçlarda böyle sonuçlar çıkıyor.