16 Kasım 2008 Pazar

Skor Tahmin Oyunu 11. Hafta Sonuçları

BU HAFTA PUANLAR:

YAVUSS: 13

MURAT YILMAZ: 6

BALTHAZAR: 5

OMANİM: 5

FARUK TURUTOĞLU: 3

HAKAN DEMİREL: 3

TOLGA ŞENER: 3


GENEL PUAN DURUMU:

TOLGA ŞENER: 107

BALTHAZAR: 97

HAKAN DEMİREL: 95

YAVUSS: 80

MURAT YILMAZ: 75

FARUK TURUTOĞLU: 56

OMANİM: 56

11. Hafta Tahminleri için tıklayın

10. Hafta Puan Durumu için tıklayın

NOT: Puan durumundaki yanlış hesaplamaları postun altına bildirirseniz gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

4 yorum:

Melih Kazdağ dedi ki...

tam anlamıyla yerlerde sürünmüşüz...

Unknown dedi ki...

Tahminciler olarak genelde istikrarsız bir tablo çiziyoruz, bir hafta iyi, bir hafta kötü, ama aramızda çok istikrarlı bir isim var, o da sitenin admini sayın Turutoğlu. Maşallah istikrarını hiç kaybetmiyor, her hafta kötü :)) Dibi çok sevdi sanırım, iyice yerleştiler abi kardeş :)

Adsız dedi ki...

hadi balthazarı anlarım. takımı beşiktaşın ligdeki durumu iyi oda zirveye yakın. zaten kendiside takımına göre değil tamamen tarafsız tahminler yapıyor.ama murat yılmaz haricindeki fenerbahçelilerin taraflı tahminlerle takımları ligde bu kadar kötüyken zirvede olmaları enteresan.ligdeki takımları lider olan trabzonsporlularında son sıralara demir atmaları ilginç.demekki fenerhabçe bide bu sene iyi olsaymış adamlar bize çok büyük fark yapıcakmış:)bu arada hadi ben kafkaslı olarak bekleme yarışı yapıyorum sonlarda sprinte kalkıcağamda sayın admin sen bi ayabakan olarak en gerilerde ne bekliyon onu da anlamış değilim:)senin en kötü ön grubun yakınlarında 2.bilemedin 3. lükte gitmen lazım değilmi:)

Faruk dedi ki...

konuşmak için hep uygun zamanı kollamak en güzelidir, şu an fenerbahçe'den 2 galibiyet ve 1 beraberlik farkla öndeyiz ama konuşmuyorum, neticeyi bekliyorum, aynen tahmin yarışmasında olduğu gibi...