5 Kasım 2008 Çarşamba

Emirates'te Zor Gece...

Şampiyonlar Ligi'ndeki yolculuğuna devam eden Fenerbahçe bu akşam grubunun en zorlu maçına saat 21:45'te Emirates Stadyumu'nda Arsenal karşısında çıkacak.

Fenerbahçe için kuşkusuz en üzücü haber Kaptan Alex de Souza'nın bu akşamki karşılaşmada yer alamayacak oluşu. Bu bir handikap gibi gözükse de aslında orta sahaya koşan bir adam monte edilirse avantaja dönüşebilir ancak herşeye rağmen ''formda'' bir Alex'i Fenerbahçeli futbolcuların ve taraftarların çok arayacağı bir gerçek. Akşamki maç gerçekten çok zor maç, neyseki Arsenal'in iki kozu Adebayor ve Walcott'ta bu akşam kesin olarak yoklar ve Arsenal önümüzdeki hafta lig maçında Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Hem Şampiyonlar Ligi'ndeki konumu ile hem de rakip Fenerbahçe'nin hem Arsenal'a göre zayıf kalması ile Arsene Wenger sahaya ''yedek'' ağırlıklı bir kadroyla çıkabilir. Mesela Fabregas'ı dinlendirmesi Fenerbahçe için harika olur. Son lig maçında Stoke City'e 2-1 kaybettiler ve bu sene de ligde yokuz şeklinde sitemler başgösterdi. Bu yüzden Manchester United maçı çok çok daha önemli bir hale geldi. Öyle fark falan beklemesin kimse, skorun çok fazla büyüyeceğini sanmıyorum.

Fenerbahçe bu akşam o staddan puan çıkarabilir mi? Zor. Çok zor hem de. Fenerbahçe geçen seneki Fenerbahçe olsaydı bu soruya bu kadar kesin cevap vermem mümkün olmayacaktı ama maalesef Fenerbahçe gücünden çok şey kaybetti.

Bu akşam çok ilginç bir maç bizleri bekliyor olacak, her sonuca açık olalım, eğer Fenerbahçeli değilsek ve ''vatan millet Sakarya'' prensibimiz yoksa, keyfini çıkarmaya bakalım. İyi eğlenceler...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

fenerlilerin dışında herkes büyük fark bekliyor ama ben hala fenerbahçenin bir sürpriz yapabileceğinden korkuyorum.