25 Kasım 2008 Salı

Gidiyor musunuz Yoksa Kalıyor musunuz?

Bu akşam saat 21:45'te tüm Fenerbahçeliler için yine hayat duracak ve Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda alınacak 3 puan için dualar edilecek. Fenerbahçe bu akşam grubun ilk maçında karşılaştığı ve Luz Stadyumu'nda 3-1 mağlup olduğu Porto'yu kendi sahasında ağırlıyor.

Oynanan dörder maç sonunda G Grubunda oluşan puan durumu:

1- Arsenal: 8
2- Porto: 6
3- Dynamo Kyiv: 5
4- Fenerbahçe: 2

Herşeyden önce Arsenal'in hem bu akşam Dynamo Kiev'i hem de son hafta maçında Porto'yu mutlaka yenmesi ya da en azından berabere kalması gerekiyor Fenerbahçe için. Fenerbahçe ise bu akşam Porto'yu yenip, Dynamo Kiev'in de Arsenal'e kaybetmesi halinde son maçına umutlarını ''zirveye'' çıkararak girecek.

Bu akşam sahaya çıkacak muhtemel onbir:

Volkan Demirel
Edu Dracena
Yasin Çakmak (Önder Turacı)
Gökhan Gönül
Roberto Carlos
Deivid de Souza
Josico
Emre Belözoğlu
Uğur Boral
Alex de Souza
Daniel Güiza

şeklinde. Lugano ve Semih en önemli iki eksik hiç kuşkusuz. Sezon başından beridir sakatsız ve cezalısız çok az maça çıkabildi Fenerbahçe ve yine ''başını ağrıtacak'' eksikleri var bu akşam için. Neyse ki rakip Porto'nun ''Alex de Souza'' sı, Lucho Gonzalez'de geçen hafta attığı golden sonra formasını çıkarttığı için sarı kart gördü ve bu akşam Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek. Beraberlik dahi Fenerbahçe'nin gruptan çıkma şansını bitireceği için, tek hedef ve tek amaç galibiyet olacak. Taraftara da önemli görevlerin düştüğü bu karşılaşmanın temsilcimiz adına güzel bir futbol ve 3 puanla bitmesini temenni ediyorum...

Hiç yorum yok: