3 Kasım 2008 Pazartesi

Yenilik...

Blog üçüncü ayını geride bırakırken benim de bloğu daha eğlenceli hale getirme çalışmalarım tam gaz devam ediyor. Bu çalışmalar doğrultusunda ortaya çıkan yeni uygulamalardan biri bloğun sağladığı özelliklerden biri olan ''video çubuğu''.

Videolar sizlerin de ''powered by Youtube'' ibaresinde gördüğünüz gibi Youtube'dan alınıyor ve blogta yayınlanıyor. İlk gösterim için de Rüştü'nün İngiltere ile kendi sahamızda 0-0 berabere kalıp, Letonya ile baraja gittiğimiz maçtaki ''Danielsan'' hareketi ile Ronaldinho'nun futbol şovunu seçtim. Burada yayınlanacak videolar umarım beğeninizi kazanır, Youtube zaten video konusunda bana pek sıkıntı yaşatmayacak alternatiflerle dolu. Sizlerinde önereceği ''sportif'' videolar olursa seve seve yayınlarım.

Bloğumuzu güçlendirmek için çalışmalara fırsat buldukça devam edeceğim...

TEŞEKKÜR: Hayrullah Abi ''video çubuğu'' için teşekkür ederim...

4 yorum:

Adsız dedi ki...

iyi de güzel admin biz o videoları izleyemiyoruzki youtube yasaklı site seninde bildiğin gibi.videonun üzerine tıklayınca bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmeiştir diiiy

Unknown dedi ki...

Ya sevgili omanim? Kazmatormusun canım kardeşim sen ya? Tora Bora' da felan mı yaşıyosun güzel kardeşim? You Tube yasaklandıktan sadece 24 saat sonra google'a 'you tube girmek' yazıp aratınca karşıma çıkan ilk programı indirip aylardır cirit atıyorum bu sitede. Tahmin yapmayıda unutmuşsun, iyice salmışsın kendini he. Abin sayende dipten kurtuldu :) Kafkaslı Balkanlı diye eşşeklerin beygirlerin peşinde ömür tüketeceğine 2 tahmin yap, you tube ye felan gir :)
Admin sende akıllı ol, cimbom maçından önce papaz olmayalım gene, sevgiler...

Adsız dedi ki...

abi iyi güzel demişinde devletimiz o siteyi yasaklamışsa ben gayri meşruu yollardan o siteye girmem.senin bu yazdıklarının suç teşkil ettiğini beni de suça teşvik etmekten suçunun ikiye katlandığını bilmiyosun sanırım:)).abi devir teslimle ilgili yorumumu okudunmu.abi biraz hisleri olan herkes o yazıya ağlar ya:))bütün arkadaşlara okuttum hepsi süper buldu.bir insan bir atı bu kadarmı sever ya YAŞASIN KAFKASLI YAŞASIN ŞAMPİYON.abi bu arada bu hafta yenin şu galatasarayıda bi işe yarayın bari.bunuda yapabiliceğinizi daha çnceki maçlardan çok iyi biliyoruz.YAŞASIN KAFKASLI YAŞASIN FENERBAHÇE.

chyrkyn dedi ki...

bir şey değil faruk :)
diğer arkadaşlara;
sırasıyla -- google'dan arattırılacak kelime "youtubejacker" .bulunduğunda bilgisayarınıza indirin,çalıştırın(masa üstünde,sağda solda programla ilgili bir kırıntı görmeyeceksiniz,sanki yeni bir program indirmemiş gibi olacaksınız)sonra explorer'ı açın www.youtube.com yazın,istediğiniz gibi girer,istediğiniz gibi bu sayafadaki videoları seyredersiniz,kolay gelsin.