9 Kasım 2008 Pazar

Liderliğe Devam...

Değişen teknik direktörü Erdoğan Arıca ile ilk maçına Trabzon deplasmanında çıktı Hacettepe. Ligde bulundukları konum oldukça hassastı, Trabzonspor ise üç maçlık kötü gidişin ardından geçen hafta Abdullah Avcı'nın Büyükşehir Belediyespor'unu farklı yenip soluk almıştı.

Maç Gustavo Colman'ın ''futbol sahalarımızda ender görülen güzellikteki'' golüyle 1-0 Trabzonspor lehine biterken, maçın son dakikalarında İbrahim Şahin'in kaçırdığı %100'lük gol Trabzonspor'u olası bir krizden kurtarmış oldu. Maçın sadece son 15 dakikasını izleyebildim son dakikada çıkan önemli bir işten dolayı. Genel kanı Trabzonspor'un oynadığı son derece kötü futbola rağmen kazanmış olması.

23 puan var elde ve bugün oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray maçı. Hangisi puan kaybederse kaybetsin Trabzonspor'a yarayacak skor. Kötü futbola rağmen toplanan puanlar son derece önemli bence, takım oyuncuları birbirleriyle oynamaya alıştıkça skorlarla beraber futbolda düzelecektir mutlaka.

Çok büyük bir özürü Gustavo Colman'dan dilemek zorundayım. Trabzonspor kadrosunda Tayfun Cora'dan sonra en çok eleştirdiğim futbolcuydu kendisi ama hakikaten son bir iki maçtır takımın yükünü çekiyor gerçekten mükemmel oynuyor. Ben O'nun futbolculuğundan bile şüphe etme aşamasındayken O gösterdiği performansla yüzümü kızartmaya devam ediyor. Dün attığı gol hakikaten mükemmeldi, oynadığı futbolda oldukça etkiliymiş. Zaten futboldan bu derece anlıyor olsaydım şu an blog yazısı yazmaz, teknik direktörlük kurslarında olurdum. Gustavo Colman'ın haberi olmayacak ama yine de kendisine büyük bir özür borcum var. Ayrıca da teşekkür ederim zor dönemdeki ''kahramanlık gösterisi'' için...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

evet liderlik devam ama bu kadar kötü futbol olurmu.geçen seneki takım gibiydik bu hafta.o mustafa keçelinin hasan üçüncünün celalettin koçakın olduğu takım gibi.özellikle ofansif oyuncularımızın formsuzluğu bu zaten sezon başından beri böyle buna birde orta sahanın iki pas yapamamasıda eklenince benim için gelecek adına umutsuz bi tablo çıktı.beşiktaş maçını merakla bekliyorum.